marți, 2 noiembrie 2010

Valorile natiunii române

   De vreo doi-trei ani încoace televiziunile și presa scrisă promovează tot felul de pițipoance, care mai de care cu, mă scuzaţi, țâțe mai mari si la vedere sau care au o relaţie cu Poponeț (un fel de Făt-Frumos din basme care în loc de cal alb are un Ferrari roşu ca focul). Pe orice post te uiți sau orice ziar deschizi le vezi pe ele, îmbracate sumar sau dezbracate complet, aratându-ne cat sunt ele de dotate si deștepte, povestindu-ne cu ce Poponeț mai sunt și ce cadouri frumoase și scumpe au mai primit!
   Pioniera in acest domeniu (si modelul în viață pentru toate puștoaicele de liceu) este Cocostârca manechină, soție de miliardar cu 30 de ani mai în vârstă, ce urmează sa divorțeze pentru ca moșul a trădat-o în jacuzzi cu doua blondine penale, mare actriță la Holywood, mare iubitoare de "To the be the best" zis și Ricky Martin (un animaluț de companie de pe meleagurile mioritice), cari îi di pi aiși di pi la noi  din Moldova, cunoscută  și sub numele de Monica Columbeanu.
   Și apoi a explodat țeava cu pipițe dornice de afirmare prin forțele proprii, aratandu-și nurii si alte zone intime pe la Tv și prin ziare, bazându-se toate pe sloganul "zi de rău sau zi de bine dar zi de mine", doar doar vor prinde și ele un moș milionar ca să scape de problemele financiare pentru toată viața.

   Bineînţeles ca imediat după ce scotea una capul în lume, hop! începeau sa apară si scandalurile : ba ca una a făcut filme xxx, ba ca una a făcut un copil și l-a părăsit, ba ca alta a făcut centura...ce sa mai, un circ mediatic ieftin la care stăm toţi și ne uităm cu ochii cat cepele!
   Ce calități au pițipoancele astea de au ajuns vedete??? Pai una s-a măritat cu un moș miliardar, alta e sora celei care s-a măritat cu un moș miliardar, alta a fost soția unui manelist, altele sunt asistentele moderatorilor de emisiuni de scandal, altele au țâțele cât pepenii și nu se jenează să-i arate cu orice ocazie, altele sunt prietenele fotbaliștilor, mă rog tot felul de calitati extraordinare care te transformă pe loc în DIVE!! Exista și o trăsătură comună la toate domnișoarele acestea : numărul neuronilor este mai mic ca la o găină.
  Astazi au aparut intr-un ziar de scandal poze cu o....nici nu stiu cum sa-i spun... o...o lăptăreasă care sparge bobițe de struguri intre sâni și face must!! Cred ca nu o sa mai beau vin în veci. Vă arat poza ca să vă minunați și voi cum m-am minunat și eu....comentariile sunt de prisos

  Ei și când am crezut eu că le-am văzut pe toate si nu mă mai poate mira nimic mai apare o pipiță la TV, care culmea cică ar fi jurnalistă, ca să se laude, cu ce credeți?????, ca i-a făcut sex oral unui fotbalist!!!! Cum dom'le a venit la TV sa se laude în direct ca a luat, mă scuzați, o muie ??? Sincer pe mine m-a lăsat fără replică! Ce pot sa mai spun? Doar ca : "Mare e gradina Ta, Doamne!!!!"


2 comentarii:

  1. asta se intampla cred dintotdeauna...doar ca acum sunt atat de mediatizate fetele astea si scandalurile provocate sau "aranjate" din dorinta de a face rating...sincer nu ma mira ca sunt atat de multe pitzipoance ci ma mira ca sunt atat de observate de toti barbatii...si sunt privite ca niste dive...poate uneori de vina sunt si neuronii barbatilor...pupppppp

    RăspundețiȘtergere
  2. rad cu lacrimi ..ca bine le mai spui

    RăspundețiȘtergere