vineri, 26 noiembrie 2010

Javra s-a întors dulău

  După ce acum câteva zile, la summit-ul NATO ce a avut loc in Portugalia, Traian a fost luat la mișto de mai toți președinții de tari, s-a întors în țară cu o falcă în cer și una în pamânt. Negru în ceru gurii de suparare ca am vazut și noi la televizor cum e tratat el, ca un copil de mingi, în Europa a început din nou cu declaratii specifice : "Românii sunt păcăliţi zilnic, sunt minţiţi. O să vedeţi fete rujate, cu ochii cât cepele: «se reduc salariile, să le aducem banii, bănişorii lor»". Eu aș vrea totuși să-i spun lu' dom' președinte că ”fetele alea nu mint! Salariile noastre s-au diminuat! Poporul român traiește din ce în ce mai greu! Și asta din cauza celor care ne conduc printre care ești si tu! Mai ales ca în ultimii ani ai condus țara ca un adevarat dictator!”.
      Dupa cum spuneam si într-o postare anterioara el e dulău fioros la noi dar e ultima javră puricoasă în Europa. Adică afara e Papleacă Chioru iar la noi e Dulăul jucător! Probabil peste 10-20 de ani o să realizăm cu toții cine este el de fapt, cum am realizat și despre Iliescu.
   Până una alta, fetele lu' tata sunt bine merci, una notar ,alta europarlamentar, amanta e mare șefă de filială a partidului în București, noi atingem pragul cel mai de jos a sărăciei, România se îndatorează tot mai mult și pe el îl doare în cur. Și nici acolo! Și de ce i-ar păsa? Istoria ne-a demonstrat ca cel sătul nu îl crede niciodata pe cel flămând....
   Îmi amintesc cum ne minciunea în campania electorala si ne asigura cu fiecare ocazie ca salariile vor rămâne neschimbate...si acum vine și spune că politicienii au făcut doar ce le-a trecut prin cap....ce ipocrit.... ”onoare” e un cuvânt care ar trebui șters din limba română! Vă amintiți de Șoric cel care plângea cu lacrimi de crocodil și spunea că el face parte dintr-o familie onorabilă? După controlul celor de la minister a reieșit cât era el de onorabil cu interlopii, șoriciul său gros ținându-le de cald! 
   Trăim într-o societate îmbibată în corupție care e condusă de o gașcă de incompetenți aflați la cheremul unui singur om, în care noi nu mai avem niciun viitor....Eu îi fac aceiași urare : ”Ieși afară, Javră ordinară!”

2 comentarii:

  1. Adevar graiesti!
    Aceeasi urare si din partea mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. mai nasol e ca nu vrea sa plece ,nici el ...si nici politicienii pe care i-am ales noi...asa ca avem de suferit...sau...daca nu ne convine sa ne caram incet incet pe alte meleaguri...cam cu asta ramanem dupa 20 de ani de revolutie...nasol moment...

    RăspundețiȘtergere