luni, 22 noiembrie 2010

Dansez pentru tine în curu' gol

  Cu siguranță toată suflarea a auzit de show-ul TV, din ograda trustului Pro, "Dansez pentru tine". Nu este o inventie a noastră, ci o emisiune care a avut succes afară, apoi împrumutată și transformată într-un show veritabil românesc. Ideea emisiunii este foarte înduioșătoare : Perechi formate din necunoscuti si vedete danseaza pentru a castiga o suma de bani cu care să ajute rude ale necunoscuților aflate în suferință! Înălțător! Adică postul de televiziune Pro Tv profită de pe urma suferinței unora ca să facă încasări atât de mari că ar face geloase și cazinourile! Bineînțeles ca noi suntem un popor simțitor și milos ca un măgar. Adică vărsăm noi câte o lacrimă pe ici pe colo, ne doare sufletul pentru baiatul care are nevoie de o proteza, suferim pentru parintii care au nevoie de o casa, plângem pentru copiii care au rămas fară parinți, etc., dar până la urmă nesimțirea caracteristică își spune cuvântul și ne căcăm în suferința lor și schimbăm canalu'....adică noi suntem oameni care știm să spunem lucrurilor pe nume : "Milă mi-e de tine dar de mine mi se rupe inima"....păi atunci ce să facă bieții proteviști să ne întoarcă din drum? Invită toate pițipoancele, pardon, divele din showbizul românesc sa ne danseze la bucuța goală, că la chestiile astea suntem foarte sensibili și receptivi.

   Astfel, vineri, în frumoasa emisiune, a plouat la propriu și la figurat cu frumuseți ale patriei care pentru o suma de bani sunt de acord să danseze în ținute sumare și să-și arate părțile intime.
   Iat-o pe Adelina Pestrițu, fostă doamna Pârciu, mare vedetă și divă autohtonă în calduri într-un dans de împerechere cu un fotbalist de la o echipa necunoscută :

  
   Un soi de prostituție fără finalizare....sau cine stie poate finalizarea a fost dupa...În acest mod audienta a crescut simțitor ca și cocoșeii din pantalonii privitorilor cu ochii beliți și stuchit la gură. Poate să cănte Elvis Bănică jr. pană rămâne fară voce că tot nu poate să o bată la audientă pe duduia pestriță. Și ea nu e singura care și-a arătat farmecele îndoielnice pe micul ecran ci mai este o domnișoară dornică de afirmare : Elena Voscoboinic. Frumoasa moldoveancă este un caz social deosebit! Îmi dau lacrimile când scriu aceste rânduri....ea, sărmana, are nevoie de un sponsor....adică de un nene care are foarte mulți bani si care e dispus să o ia de nevastă.....și când ești vedetă iți crește cota de piață! Ăsta da caz social! Priviti-o cum s-a unduit ea prin ploaie cu chiloții la vedere :

  Din păcate orice show de televiziune am importa noi, tot un chici iese....pentru că ăștia suntem noi. Mă gândesc cu groază că o să înceapă acuși "Românii au talent", un alt show de succes de afară, unde mai mult ca sigur o să vedem o grămadă de maneliști cântăcioși, dansatoare din buric și alți conaționali cu doage lipsă!

5 comentarii:

  1. Articole senzationale!
    Te admir!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc! Ma bucur ca te pot inveseli.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cand ii vad pe protagonistii emisiunii ..si ma refer la toate editiile..ca au fost fara numar...cum se oftica ei ca nu le ies pasii de dans...imi vine sa ma duc in padure.in loc sa vedem si noi niste dansuri in adevaratul sens al cuvantului..nu vedem decat trupuri din ce in ce mai goale...sau niste dansuri care stau si ma intreb cateodata in baza a ce pun aia din juriu note...ca eu nu am vazut mari pasi de dans

    RăspundețiȘtergere
  4. ar trebui sa scrii la academia catzavencu (fara misto)

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca marii dansatori se rusineaza cand vad emisiunea...si pacat de fetele astea care se vand asa la vedere...

    RăspundețiȘtergere