marți, 30 noiembrie 2010

Masculul Alfa

  Probabil ca v-ati uitat macar o data pe National Geografic Channel sau Discovery și ați văzut viața animalelor sălbatice. Ei bine, întotdeanuna masculul alfa se împerechează cu cele mai sanătoase și frumoase femele, toți puii săi fiind bine dezvoltați și având șanse mai mari de supraviețuire. Astel, împrăștiimd genele sale la cât mai multe femele!
   Cam la fel se întâmplă și în viața reală...diferența e că masculul alfa nu trebuie să fie forțos ci foarte bogat. Numai că acum în viața moderna s-au mai schimbat datele problemei, pentru că un copil aduce după sine o mare obligație! Pensie alimentară, până împlinește copilul 18 ani, în cazul în care nu ești căsătorit cu mama.
  

    Probabil vă uitați la poză și vă întrebați ce legătura are boschetarul ăsta cu postarea de astăzi. Ce cocalar obosit cu lanț gros peste tricou, cu față de cur și slab ca o mătură...La 25 de ani ai săi, britanicul Keith Macdonald, are deja 13 copii cu 12 femei diferite!!! Pe lângă asta mai are încă 4 pe drum! Doamne sfinte, ce dracu' văd femeile la lăchiosul ăsta???
   Eroul nostru e sărac lipit și nu are slujbă! Este pensionat pe caz de boală din cauza unor dureri de spate, iar statul plătește pensiile alimentare la toți copii săi! Bravo dom'le, a reușit să tragă și statul pe măciucă!
   Păi ăsta dacă o ține așa în cinci ani poate popula un oraș, iar în douăzeci de ani își poate întemeia o țară a lui! Ar trebui să-i pună centură de castitate, sau curand jumătate din Anglia va purta numele de McDonald!
  Vedeți dumneavoastră, asta e diferența între România și restu droaia! Păi dacă se năștea boschetu' ăsta in România nici nu se uitau pițipoancele noastre la el! Îl scuipau în gură pe sărăntoc. Dar într-o țară civilizată ca Marea Britanie până și el poate fi un mascul alfa.

Un comentariu:

  1. Ne scuzati pentru deranj. Va contactam in legatura cu concursul desfasurat pe site-ul nostru si va invitam sa participati. Va multumim anticipat.

    RăspundețiȘtergere