miercuri, 10 noiembrie 2010

S-a întors lumea cu fundu înainte

   Ieri vă povesteam despre o Scufiță Roșie autohtonă, și puțin mai brunetă, care a reușit performanța să-și vâre în dos un șomoioc de 5000 ron. Cum a reușit și cum au încăput toți biștarii numai ea știe, iar noi nu putem decât să dăm frâu liber imaginației.
   Astăzi am găsit încă un articol în presă despre o persoană care are poponeț încăpător și căreia îi place să introducă diferite lucruri în el. Diferența este ca noul dosnic nu este român si nu ascunde obiecte de nevoie în târtiță, el o face pentru a câștiga bani. Adică se urcă pe o scenă, se dezbracă in cucu gol și își introduce artificii în ochiul maro în timp ce o gloată de oameni râd cu gura pâna la urechi de cât de prost e el. Se numește Chris Lynam și este din Londra, minunata capitala a Marii Britanii. Îl puteți admira mai jos..


Căt de elegant își ține el ștreomeleagul în mână si scoate scântei pe țeava de eșapament!
   Dracu știe ce au oamenii aștia in cap, că mie îmi e greu să înțeleg. Englezoiul asta tâmpit, din toate meseriile din lumea asta, a ales să fie măscarici. Și nu orice fel de mascarici....unul care iși bagă artificii în, scuzati exprimarea, cur. Probabil că a descoperit, în condiții numai de el știute, că are un fund care rezista la temperaturi înalte și este ignifug.
   Mă întreb cât câștigă omulețul ăsta, ca să merite efortul...Scufița noastră măcar câștiga 5000 de roni dacă nu intervenea nasul fin a lui Spânu...probabil ia în jur de o mie de paunds. Vedeți dumneavoastră, dragii mei cititori? asta e diferența între România si Marea Britanie. La englezoi dacă ai tupeu și îți bagi diferite chestii în dos, ești vedetă si câștigi bani, pe când în România dacă îți bagi ceva în târtiță te bagă dom' șef Spânu la pârnaie și te mai și chinuie să scoți tot ce ai ascuns în "buzunarul secret"! Păi asta e echitate??? Ei lasă că scapă Scufița noastră de Spânu și fuge ea direct in Londra pe scena lu' Lyam asta, face o cheta de 10000 de pounds din public și le arată ea cum se ascund biștarii în doi timpi și trei mișcări. Bașca mai bagă și vreo două telefoane că e loc destul.
  Așa ca se ne mai lase britanicii ăștia cu vedete de astea de doi lei, Lyam asta e pantaloni scurți pe langa Scufița noastră! Șo pe ei Scufițooo, arată-le ce poți!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu