marți, 23 noiembrie 2010

Tânăr și neliniștit

  Unul din cuplurile cele mai mediatizate la ora actuală este Viorel și Oana Lis. El născut pe timpu' razboiului în '44, iar ea, mult mai târziu, pe timpul Epocii de Aur în '79. Ce sunt 36 de ani? O nimica toată! Dar ce contează vârsta când iubirea e așa de puternică????  Sentimentul asta atât de înalțător care îți dă fluturi în stomac......ce fluturi, frate, că numai cat îl vezi pe brontozaurul Viorel ți se întoarce pe dos.
   S-au cunoscut în 1997 pe vremea cand Viorel era Primar general în București iar Oana secretara lui. Ce poveste frumoasă de dragoste.... Poveste frumoasă pe dracu'! E dea dreptu' horror! Juninca Oana a sperat că moșu' dă ortu' popii repede și rămâne ea cu  toată averea. Mai o piedică în baie, mai o sperietură.....Nț, nț, nț, numai că ea nu știe ca ăsta o să ne îngroape pe toți! Că ciorile traiesc și 200 de ani....Priviți ce cuplu frumos fac ei :

Mulți dintre voi o să spuneți : Dă-o dracu' de urâtă! Eu chiar am să pulsez : Ce pocnitoare obosită! Dar mă gandesc cu groză ce pățește biata durdulie noaptea...vă imaginați?? Sow VII! Găndiți-vă numai cum apare seara corbul vorbitor și zbârcit ca o stafidă la marginea patului și spune : Iubi, vreau să mă împerechez cu tine!
Și atunci ea trage ușor slipul mumiei să vadă dacă este obiectul muncii....."Ai luat pilula albastră?"
  Plus ca matracuca a recunoscut la un post de televiziune că face sex oral cu bunicuțul din dotare...Piei satană! Și mie îmi plac banii ca mulți alții, și probabil aș fi dispus să fac  unele compromisuri ca să mă îmbogățesc cât mai ușor, dar nici chiar așa. Asta întrece orice închipuire! Să-ți bați joc de propria persoană pentru bani parcă nu prea are niciun haz. Ia să-l auzim pe Tutankamon ce reacții are el când o vede pe junca Oana :

   Ei? Ce mai spuneți acum??? Orgasme multiple, dragoste nebună, visul oricărei fete!!
   Și când am crezut că le-am văzut pe toate ce credeți? Tataia ar vrea să o înșele pe gerontofila bucălată, după cum ne-a declarat : "Aş înşela-o pe Oana, dar nu am cu cine. La vârsta mea mai greu găsesc pe cineva care să-mi placă. Nu o pot înşela cu una mai urâtă decât ea". Și noi care ne gândeam că ar fi greu să gasească o altă gerontofilă...Da de unde! Ștacheta moșului iubăreț e ridicată prea sus și nu ajung muierile la ea!
   Eu vreau să le urez doar atât : Cât mai puține apariții la televizor și în presă! Multă lamâie pentru Oana și lu' Viorel ce să-i urez......A gata știu : Să dea domnu' să se ieftinească viagra, că te aduc ăștia la sapă de lemn!

2 comentarii:

  1. ala parca-i ucigal toaca ducase pe pustii

    RăspundețiȘtergere
  2. mie cam greata de relatiile gen...dar repet daca foamea-i mare si fetele sunt cam multe in Romania...ghinion...

    RăspundețiȘtergere