sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Nu ne plac etichetele

   Nimanui nu-i place sa fie etichetat! Vă amintiti zilele frumoase din copilarie când mergeati la școala generală și veneati acasa bocind că ceilalti colegi vă strigă "ochelarist", "cal", "slănină", "crăcănată", "urată", "piticu", "schiopu", "buboasa", "bașinoasa" s.a.m.d. ? Cu toate că acum râdem de ne prăpădim de poreclele pe care le aveam, pe atunci sufeream mult din cauza lor.
   Dar sunt si persoane care sunt trecute de prima tinerete și care înca sunt deranjati de eticheta pe care au primit-o. Cea mai înversunata persoana publica care doreste să scape de eticheta, și ar face orice pentru asta, este Cătălin Botezatu.


   Cine este Cătălin Botezatu? Un designer vestimentar autohton, care a devenit celebru pentru chiloții bărbătești creați de el. Și cine putea fi mai în măsură să facă așa ceva în afară de el care cunoaște în detaliu corpul masculin?! Cel putin asta spune eticheta lui! Cătalin a fost etichetat ca homosexual....ce cuvant urât, și într-o societate înapoiată ca a noastră ăsta e un lucru grav, foarte grav. De atunci a tot incercat din rasputeri să scape de de aceasta bârfă care îi scade masculinitatea sa de bad-boy.
   De cate ori aude apelative ca : bulangiu, cotor, dosnic, rector, pârțar, fetiță, mușcător de perna, gay, pederast, rozetă spartă, gaozar, efeminat, etc. efectiv face spume la gură! Așa că și-a găsit o duduie care să spună că e iubita lui....femeia de plastic și pițipoanca de vază Bianca Dragușanu! Bineînțeles că nimeni nu a mușcat vrăjeala lu' Cătă, pentru ca latura lui feminină e prea evidentă...dar a mers pană acolo încât chema ”paparatzzi”, niște fotografi plătiți de el, să-l surprindă în ipostaze fierbinți cu plastic woman....
   Vi se pare că poza asta e făcută de un ”paparatzzo” aflat din întâmplare în pădurea în care se iubesc cu foc pârțarul și gonflabila? Hai mai las-o că măcăne!
   Apoi dupa o despărțire tragică, petrecută evident tot în lumina reflectoarelor, Cătălin a trecut la alte domnișoare dornice de afirmare....degeaba, Cătălina, pardon, Cătălin nu a găsit ceea ce căuta. Poate ar trebui să încerce o relație cu băiețoiu Nikita! Cine știe poate se leagă ceva. Dacă își lasă Nichita mustață totul e perfect.
   Acum câteva zile a intrat în direct în emisiunea lui Mădălin din Caransebeș și a făcut scandal monstru pentru că măgarul a încercat să insinueze că Bote ar fi bulangiu....dar nici el nu s-a lăsat mai prejos, a intrat în direct și l-a făcut albie de porci!

   Cătăline, să știi că cine se scuză se acuză! Știi cum se spune ”nu iese fum fără foc”, eu știu că presa noastră are darul de a exagera și de a face un subiect extraordinar din orice, dar și tu parcă prea vehement ești! Dacă nu era adevărat ceea ce spun ei te durea la bască și nu te stresai prea tare...dar așa să faci spume la gură pentru o bârfă neadevărată? Ai grija că ai o inima slabă de femeie și să nu te lase cumva de atâta suparare!
   Mai bine făceai ca Solcanu...recunoșteai și nu mai putea să te tachineze nimeni! Plus că puteai să te îmbraci în culori mai vii și să porți geantă...

3 comentarii:

  1. Pt Bote expresia ma doare-n cur re o alta semnificatie BEHEHEHE

    RăspundețiȘtergere
  2. Botezatu este un pârţar!
    Orice ar face, tot va exista cineva care va cunoaşte amănunte picante despre viaţa lui intimă!
    Care asta este!

    RăspundețiȘtergere