joi, 18 noiembrie 2010

Taurii Comunali

   A izbucnit un nou scandal sexual la nivel înalt în politică. Doi armăsari focoși, deputați, și mai urâți ca noaptea, plini de bani si de impresii de Don Juan, plăteau minore si pe alocuri minori pentru favoruri sexuale. Bineînțeles că ei se jură că nu fură dar Băse i-a prins cu SRI-ul în gură, ca să zic așa, toată presa fiind plină de stenogramele convorbirilor acestor juni în călduri.
    Doamne că urâți mai sunt! Cu Față de cur Negoiță și Cap de bou Bănicioiu s-au culcat fetele alea minore! Pentru bani si cadouri scumpe, copiii din ziua de azi sunt în stare de orice, chiar să aibă relații cu Strâmbă lemne și Cocoșatul de la Notre Dame...bănuiesc că le legau la ochi ca să nu se sperie săracele fete!
   Cum credeți că racolau fetele?? Ei bine erau responsabili cu organizarea " Miss Tineretul Social Democrat"! Adică alegeau fetele pe sprânceană, ca la maimuțoii ăștia doi nu le plăcea orice! Vorbeau în stenograme de o fată care după ce a "gagicărit-o" și Mazăre se cam îngrășase și deci nu mai atingea exigențele șuilor ăstora.
   Când au fost întrebați de cele întâmplate, normal că l-au luat pe NU în brațe! " Este un dosar instrumentat politic"! Îhî, si uite așa o barbă avea și uite așa o pieptăna.....Plus că Față de cur mai are și nesimțirea să spună că el nu are nevoie să dea bani la femei! Păi cine dracu s-ar uita la tine mă bocciule? Că dacă te uiti in oglindă se sparge! Dacă aș fi parintele uneia dintre fetele alea i-aș castra pe iubăreții ăștia fară nicio remușcare!
  Dar în anii ăștia de după așa zisa ”Revoluție”, am învățat că cei cu bani si funcții politice nu pățesc nimic niciodata! E ca un fel de licență de infractor! Și cu siguranță pocităniile astea pedofile vor scăpa fară să facă macar o zi de pârnaie, deși o grămadă de fete au rămas marcate pe viață din cauza lor.
  Eu le doresc să stea macar o zi la răcoare, acolo să facă pârnaiașii cu ei un "Miss Cotorașul" și apoi să-i gagicărească la poștă pe amândoi până le trec caldurile!!

Un comentariu:

  1. lol Faza tare e ca Banicioiu nu e vinovat doar pt ca fetele nu au vrut sa se culce cu el ca e prea urat nici pe bani macar

    RăspundețiȘtergere