marți, 9 noiembrie 2010

A dos-it banii

  Trăim în frumoasa, pitoreasca si mereu surprinzătoarea Românie, după cum spunea și Nuți in sloganul ei de 100.000 de euroi! Cu siguranță fiecare țară are infractorii ei, care mai de care mai ingenios, cu planuri puse bine la punct, dar la capitolul ăsta noi ne detașăm prin originalitate.
  Știrea începe cu un bătrănel, să-i dea dumnezeu sănătate, de vreo 80 de anișori, care a primit un avans de 5000 de lei pentru vănzarea unei case. În drumul spre casă, care trecea printr-un tren, s-a întalnit cu Scufița Roșie, o domnișoară de etnie pe numele său adevărat Violeta Florentina Anghel pe care o puteți admira mai jos. De remarcat bluza roșie din paiete sclipitoare din colecția marelui creator de moda Nicolae Guță, armonizată excelent cu un ploveraș de aceiași culoare din colecția unui creator necunoscut încă. Scufița nu este in poză pentru ca a dosit-o ca sa nu i-o fure careva.
  Bătrânelul nostru, precum bunicuța din poveste, văzând el frumusețea asta de fata. i s-a facut mila si i-a dat ceva de mancare si 10 lei. Păi ea e fată de 10 lei?? "Hai mă moșule dar tu nu vezi ca eu sunt domnișoara, și pe deasupra și bine îmbracată (dă firmă) tu vii cu de astea la mine cu 10 lei ? Păi eu sunt fată de valoare!" Și profitănd de neatenția lui i-a ciordit toți cei 5000 de lei, si i-a ascuns! Unde i-a ascuns? Păi stați sa il intrebăm pe domnul agent șef principal Viorel Spânu care a controlat-o pe Scufiță pănă la piele ca sa gasească banii :
"În timp ce se îmbrăca i-au căzut din fund trei bancnote de 100 de lei. I-am întocmit Ordonanţă de efectuare a unei percheziţii la spitalul oraşului Lehliu- Gară" Adică ați ghicit, a ascuns banii în. scuzați exprimarea, ochiul maro din dotare...păi unde ați fi vrut să-i ascundă?? în chiloți? păi si domn'șef Spânu ce păzește? că ăla e agent șef principal și are experiență. găsește banii dupa miros! Ca drept dovadă nici Scufița noastră nu a scapat de nasul lui fin! Dar eu am o mare dilemă :  cum a bagat banii? i-a facut sul? i-a bagat pe rand? i-a aruncat grămadă mototoliți ca intr-un buzunar? totuși 5000 de lei, chiar fiind in bancnote de 100, sunt 50 de hartii cu dimensiunea de 147 × 82 mm....asta înseamna ca Scufița noastra are un ditamai ochiul....cam ca mâneca de la cojoc. Ca să ajungi la așa performanțe probabil trebuie sa faci antrenamente, până să obții o "ascunzătoare" așa încăpătoare!
   Sărmana noastra Scufiță Roșie a fost condusă de bravul agent șef catre Spital, unde a fost supusă mai multor ecografii si clisme, după cum ne declară dom' șef : "Suspecta a fost dusă la spital pentru un tuşeu rectal, dar nu s-a reuşit“.
  Când a văzut el ca întâmpina greutăți la recuperarea prejudiciului de la gagica sclipitoare, domnu' Agent șef nu a stat cu mainile în sân ci a intrat in problemă până la coate pentru a recupera prejudiciul, dupa metoda doctorilor veterinari care mangâie vițeii nenăscuți încă. „În arest, la interval de trei zile a mai scos 600, apoi 700 şi 500 de lei. Azi dimineaţă a mai scos , dar nu se ştie încă suma“, a completat Viorel Spânu.
  Mă bucur că se recuperează banii bietului batrân, chiar si așa parfumați și în tranșe, dar se bucură și dom' șef că după toată operațiunea va trage un bilet la Loto care sigur va fi câștigător.


4 comentarii:

  1. aoleo bahtalo! cea mai tare postare de pana acum....felicitari razvan :)

    RăspundețiȘtergere
  2. multe mai aud si citesc ...dar asta le intrece pe toate...traim intr-o lume nebuna nebuna...

    RăspundețiȘtergere
  3. trea ca moshu ala sa aiba 5000 ron in monede :D

    RăspundețiȘtergere