vineri, 19 noiembrie 2010

Cel mai tare job

   Unu din cele mai tari joburi la ora actuala mi se pare cel de impresar. Ce este un impresar? Conform DEX-ului "Impresar. Persoană care se ocupă cu mijlocirea, organizarea unui spectacol, concert, turneu şi cu angajarea unui artist; organizator de spectacole, concerte, turnee". Aici se refera la impresarii artistici, pentru ca mai sunt si alte categorii. Adica o persoana care mijloceste accesul vedetelor cantatoare si nu numai la diferite spectacole, bineinteles pentru un comision. Unul din cei mai mediatizati impresari la ora actuala este Radu Groza, cel care sufera de inanitie :
 Ei bine purcelusul din imagine a tepuit si tras in caramida mai toate vedetele pe care le-a impresariat. Mai intai le-a ars pe fetele de la Heaven, dar astea fiind moldovence si a dracului din fire l-au dat in judecata pe misel si zilele trecute am citit in ziare ca au castigat. Pai foarte bine, de ce sa se imbogateasca mistretul asta (sper sa nu se supere mistretul, care e un animal frumos, ca l-am comparat cu maimutoiul asta) pe spinarea bietelor guriste? Plus ca impresarul slaninos mai voia si ca Adina sa fie iubita lui..
  Pai uitati-va un pic la Adina si la Quasimodo asta. Nu o fi Adina rupta din rai dar asta e un veritabil Bau-Bau! Mai bine si-ar schimba numele din Groza in Groaza...
  Mai nou am citit in presa ca a manglit-o si pe Anna Lesko, de i-a luat pana si numele. Cum dumnezeu poate cineva sa inregistreze la OSIM numele altcuiva? Dar cum noi traim in Romania si aici e totul posibil nu ma mai mira nimic. Probabil vrea sa-si faca umflatu' schimbare de sex si avea nevoie de un nume de vedeta. Va imaginati cum ar arata el pe scena cantand "Noi doi, iubi iubi, noi doi"?? Ar fi mortal!!
  Mai e o domnisoara, care a fost trasa in teapa la propriu de rotofeiul Raducu, pe numele ei Roxana Nemes si care fie vorba intre noi nu arata rau.
  Ce a facut-o pe pitipoanca sa se cupleze cu Mobi Dick asta, nu pot sa inteleg, ca nici daca ar fi poleit cu aur tot nu s-ar uita nici dracu la el. Probabil sufera de o boala la ochi altfel nu inteleg cum poate sta cu unsurosu'. Ia uitati-va cum sta ea calare pe balena in jacuzzi :
   Sper ca fatuca sa aibe in meniu multe lamai si hellas altfel si-ar bora si matele. 
  Asa ca daca desenu' asta inscrie la fetisoare de astea inseamna ca asta e cheia! Sa ne facem cu totii impresari si asa o sa avem parte numai de bunaciuni de astea fara neuroni!

3 comentarii:

  1. foarte tare :) imi place mult ce scri Razvane :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci mult Lolo, ma bucur ca iti place. Stai pe receptie ca mai urmeaza :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ai dreptate razvanele...pacat de profitorii astia de impresari...care sunt toti o apa si un pamant...profita de pe urma unor artisti...dar poate li se infunda intr-o zi...asa cum i s-a infundat lui groaza cu adina...

    RăspundețiȘtergere