joi, 4 noiembrie 2010

Astazi e ziua lui Traian...

    Astăzi e ziua lui Traian Băsescu, prea-iubitul nostru conducător, care ne călăuzește destinele într-o direcție știută numai de el, încețoșată, printr-un tunel la capătul căruia nu prea se mai vede Luminița de ceva vreme...acum văzându-se mai mult Lenuța.
    Marinarul-conducător împlinește astazi frumoasa vârstă de 59 de ani si sunt convins că o să-l vedem la TV, intervievat de găozari si țigănci împuțite, cu ranjetul din dotare si râsul caracteristic.
    Îmi aduc aminte, cum în 2004, românii l-au votat pe Trăienel, numai să scape de infatuatul Năstase (cum care Năstase? nepotul mătușii Tamara!), și el a venit pe o scenă și ne-a spus : "Să trăiți bineeeee!!!!" Memorabilă urare și memorabil și sentimentul general al populației care se gândeau ca l-au apucat pe dumnezeu de-un picior prin alegearea unui președinte după inima lor. După o vreme a venit și ne-a spus : "Să trăiți!" ....acum ne mai  întreabă doar : " Mai trăiți??"

    Nu mai este același fast cum era odată, pe 26 ianuarie, cănd ascultam cântece și poiezii, pupături in cur, ode și alte alea, toate dedicate președintelui Republicii Socialiste România, cel care a fost înlăturat prin așa zisa Revoluție din '89, tovarașul Nicolae Ceaușescu pe care revoluționarul popor român a ajuns sa-l regrete datorita starii dezastruase in care a ajuns România.
    Bineînțeles că Traian nu are nicio vina că România e aproape falimentară, că bugetarii din administrația locala au salarii de mizerie, că profesorii fac greva foamei pentru a se obișnui încet-încet cu lipsa banilor pentru alimente, că toate afacerile cu statul se fac preferențial și pe criterii politice, ca în spitale mori cu zile datorită lipsei medicamentelor ș.a.m.d. Vina este a celor care au condus înainte, iar el, bravul vaporean, se lupta din răsputeri sa repare toate greșelile predecesorilor și se războiește pentru ca românii sa trăiască bine! Ei aș!! Românii sa trăiască bine în Canada (vorba lu' Huidu).Păi prima lui grija după ce a ieșit președinte a fost să aibe grijă de fetele lu' tata. Fata cea mare este notar în București, deși a dat concurs pentru post în Cucuieții-din-Deal, și examenul a fost luat pe merit, sâc, ca doar fata e deșteaptă ca tăticu'. Fata cea mica a avut numai succesuri si este euro-parlamentar!!! WOW ! nu conteaza ca este o pițipoancă analfabetă, de fapt ce mai conteaza cand te uiti si la ceilalti euro-parlamentari români...un cioban îmbogățit în condiții dubioase, înfumurat si fudul ca toți proștii și un ipocrit cu spume la gură care când va ajunge președinte va face execuții pe stadioane. Un trio redutabil!!! Vă da-ți seama ce părere și-au făcut mai marii Europei cănd i-au văzut pe ăștea trei???? Cred că au scuipat în sân de trei ori.
    Ce se mai distra populația cand îl vedea pe Băse' , de parca era bufon nu președinte, cum râdea cu gura până la urechi, cum  apostrofa ziariștii, cum beia două beri si pleca la volan, cum dansa la mare cu țigăncile....acum acele timpuri au apus...nu se mai distrează nimeni cand îl  vede. Acum sloganul general este  " Ieși afară! Javră ordinară!
    Așa că văzănd cum se dedică el țării, și cum se zbate împreună cu echipa lui de șoc pentru binele nostru, nu pot decât să îi fac o urare sinceră : Suspendare grabnică!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu