luni, 15 noiembrie 2010

Haoleuuu! Ne-au napadit tiganii

  V-am povestit si intr-o postare mai veche despre cel mai cantacios tigan din Romania si odrasla lui care au devenit mai nou designeri! Ei bine in seara asta i-am vazut iar la televizor la o ora de maxima audienta, la emisiunea lu' Maimuta, in care tuciurii isi promoveaza "creatiile" lor. Mi se intoarce stomacul pe dos! Ce creatii, manca-ti-as, niste chiciuri sclipitoare facute de niste ciori spurcate si analfabete pe deasupra care "nu stie sa vorbeste corect romaneste". Ma gandesc ca a ajuns criza pana in ograda televiziunilor, de au ajuns sa promoveze doar manelistii astia cu o clasa mai putin ca trenu'.
   Ia uitati-va cat sunt ei de frumosi si ce ranjet de camila au!

   Doamne! Oare cum ii mai rabda pamantul? Daca ar vedea un designer adevarat boarfele romulanilor astora probabil s-ar caca pe el de ras si si-ar face cruce cu stanga! Pai astia stiu doar sa citeasca cuvintele scrise cu litere mari, de unde sa stie ei sa croiasca ceva? Ceea ce fac ei - sa ia haine si papuci din magazin si sa lipesca pe ele pietre sclipitoare -  nu inseamna sa creezi ceva! Dar mai vinovate sunt televiziunile care accepta banii fara-numar.. fara-numar, obtinuti prin munca grea de brunetii croitori pe diferite prestatii guristice.
  Si la urma ce credeti ne mai spune cioara manelista? Ca il gasim pe site-ul lui! Adica si-a facut el pagina pe internet unde gasim numerele de telefon la care il putem suna pentru prestatii si o galerie foto. Da cine dracu vrea sa-l vada pe michiduta asta e ca mai urat ca un dromader!
     Eu vreau sa le spun doar atat : 

Asculta mai multe audio diverse

6 comentarii:

  1. Ma declar pe zi ce trece mai rasista:|

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu incerc sa nu fiu, dar nu ii mai pot rabda pe astia

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce sa spun...mai sunt si exceptii de valoare care ne dau clasa,nu mai judeca si tu asa aspru,incearca sa nu te mai uiti la mizerii.(Anton Pann,Ioan Voicu,Damian Draghici)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai si amar de tara asta!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. aha, si chinezii au mai mult bun gust!!!

    RăspundețiȘtergere