luni, 29 noiembrie 2010

Bărbatul ideal

  Care este bărbatul ideal in ochii femeilor din România la ora actuală? În primul rând să fie bogat! Fără această condiție nu ai ce căuta in categoria amintită. În al doilea rând să nu fie cu un orizont foarte deschis....asta ca să spun așa mai plastic..adică pe înțelesul tuturor să fie un pic mai prost, pentru a putea fi condus cu ușurință! Și în al treilea rând să arate bine ca animal. Bineînțeles, de multe ori, dacă prima condiție este îndeplinita urmatoarele două nu prea mai contează.
   Cine se încadrează cel mai bine în aceste categorii? Fotbaliștii! Acești Don Juani cu mingea la picior! În primul rând, majoritatea câștigă mai mulți bani decât ar putea ei cheltui! Și atunci normal ca au nevoie de o pițipoancă lângă ei care să-i ajute. În al doilea rând, nu dau pe afară de inteligență. Păi, fie vorba între noi, în copilărie nu prea au avut timp de școală pentru că trebuiau să bată mingea! Și în al treilea rând, fiind sportivi, arată bine ca animale de companie.

   Și fotbaliștii sunt împărțiți în două categorii : cei care schimbă fetele ca pe șosete, cum e cazul lui Marica de exemplu, și cei care sunt sub papucul pițipoancei din dotare, cum este cazul lui Adrian Cristea.
 
   Adrian este iubitul gonflabilei, Bianca Drăgușanu, care i-a fost centrată de către Cătălina, mă scuzați, Cătălin Botezatu. El a preluat-o imediat pe piept numai că nu a mai reușit să o degajeze! Asta pentru că el nu știa că Bianca e femeia de cauciuc și când se lipește de ceva, cu greu o mai desprinzi. Cam ca un soi de râie.
   Dar nu contează nimic atat timp cât iubirea e mare! Și ca să-i arate cât de mult o iubește, Adiță i-a trimis o poza cu el în cucu gol. Bianca, afaceristă din fire, a mirosit imediat că e rost de niște gologani și a dat poza în presă, să arate la toată lumea cucu fotbalistului. Păi dacă ea și-a arătat pupăza el de ce să nu arate?
    Să fie echitate nu? Păi doar traim în era în care femeile sunt egale cu bărbații!
    Ce naiba o fi în capul lui? Mai toți fotbaliștii jonglează cu fetele, numai el e driblat sistematic de siliconată. O fi el ”cel mai prost din curtea școlii?” Hai mă, Adiță, trezește-te la realitate! Nu vezi că te-ai cuplat cu una care e în stare să-i facă poze și lu' măsa ,cand se cacă, ca să le vandă la ziar?
   Probabil nu ar trebui să mă bag în relația lor, dar să ne mai slăbească oleacă, că m-am săturat să-i vad zilnic în ziare!
   Mă gândeam că nu e chiar așa ușor să găsești un bărbat care să îndeplinească toate cele trei condiții. Adrian ne-a aratat că el le îndeplinește! Mereu învingător! Felicitări ești bărbatul ideal!
  
  

Un comentariu: