luni, 25 octombrie 2010

Parintii si internetul

     Cu totii avem parinti si o parte avem parinti care doresc sa fie initiati in tainele internetului..Daca pentru multi dintre noi sunt chestii banale, messengerul si cititul ziarelor sunt niste adevarate necunoscute pentru ei.
In cazul asta ca sa remediem problema si ca parintii sa fie navigatori fericiti ne apucam de explicat si de indrumat zile intregi pana ne tocim bine nervii. Intotdeauna de fata cu noi totul merge perfect! Cum iesim pe usa cum incep problemele...nu se mai deschide messengeru, nu mai merg paginile, nu mai tine minte nu stiu ce adresa etc. si cand iti e lumea mai draga si esti si tu la bere cu gasca suna telefonul ca nu mai merge magaoaia.....atunci trebuie sa-ti pui neuronul la treaba sa ii explici pe ce sa apese, ce sa faca sa fie treaba buna. Primul gand pe care il ai e "de ce nu au inventat astia teleportarea mai repede" sa pot continua petrecerea in liniste!?
    Solutia care ajuta cat de cat in aceasta situatie e un programel care se cheama teamviwer pe care il puteti gasi aici , e un program prin care poti vedea desktopul unui alt calculator si modifica ori ce vrei (inclusiv sa instalezi sau sa dezinstalezi programe). In momentul in care instalezi teamviewer ai posibilitatea sa setezi o parola care este foarte importanta deoarece cu ajutorul acesteia poti accesa in orice moment celalalt calculator (bineinteles daca acel calculator este deschis), bifati ca programul sa se deschida odata cu calculatorul, notezi ID-ul generat de acelasi programel si esti pregatit de lupta.
   Sper sa va ajute cum m-a ajutat si pe mine. Daca aveti si alte solutii va rog sa le impartasiti!

The yellow smiley face


Un comentariu: