miercuri, 8 ianuarie 2014

Ministru, Prim Ministru, Blogger, Parnaias

  Acum cateva zile ex-prim-ministrul, atotputernicul si ingamfatul Adrian Nastase, zis si "Bombonel" s-a intors acolo unde ii este locul : la Puscarie! Pentru un prejudiciu de 630.000 de euro va sta inchis aproximativ 8 luni! Repet 8 LUNI! Pai vreau si eu! Pentru 630.000 de euro stau si un an si banuiesc ca asa gandesc 90% dintre romani, doar ca muritorii de rand atunci cand fura un sac de cartofi stau inchisi 7 ani.

  Cu toate ca nu as fi crezut ca un politician de rangul lui Nastase va fi vreodata condamnat in Romania, iata ca acest lucru s-a intamplat. Personal, acest lucru imi da speranta ca Justitia din Romania incepe sa fie oarba si nu tine cont de cine este cel care a gresit. Bineinteles ca Bombonel s-a folosit de tot felul de trucuri sa scada perioada de incarcerare, aici incluzand circul sinuciderii facut pentru a sta o perioada in spital amanand astfel inevitabilul.

  Si atunci si acum, actualul prim-ministru Victor Ponta, zis si "Mickey Mouse", i-a luat apararea mentorului si sefului sau cu patima aruncand sageti aprinse spre "tiranul" Basescu. La prima condamnare a fostului prim ministru declaratiile lui Victoras, cu toate ca au fost iresponsabile si lipsite de bun simt, au fost trecute cu vederea deoarece veneau de la un politician de rand, dar acum la a doua condamnare Ponta a dat declaratii din postura de Prim ministru!!!! Si-a permis sa atatce Justitia din Romania numind-o "deservita politic", l-a atacat pe eternul dusman Basescu, in opinia sa condamnarea lui Nastase fiind o razbunare politica a Presedintelui continuind sa o infiereze pe Monica Macoveicare a reusit sa depolitizeze Justitia din Romania si alte aberatii de acest fel.
  In orice tara democrata, in anul 2014, tara care face parte din Uniunea Europeana, in urma unor astfel de declaratii iresponsabile si aberante Prim ministrul ar trebui sa-si dea demisia de onoare si de urgenta. De ce am adaugat de urgenta? Pai pentru ca e un cuvant cunoscut domnului Ponta, deoarece  mai in fiecare zi Guvernul dumnealui emite Ordonante de Urgenta, pe cand onoare este un cuvant lipsit de orice sens domniei sale.
  Personal consider ca aceste declaratii denota ca domnul Ponta este prea tanar, prea crud si prea prost pentru a conduce tara.

3 comentarii:

  1. esti cam Basist, Basescu e chiar tiran si isi baga in puscarie doar inamicii. Sunt mai multi infractori comunisti care ii apara decat cei pe care ii baga in puscarie. dar e un bun inceput si asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. esti cam prost, de fapt esti prost gramada daca tu crezi ca Basescu l-a bagat pe Nastse la bulau, acum cand USL-ul e la putere. Ba pastorule, nu te mai uita la antena3 ca iti spala aia creierul atrofiat

    RăspundețiȘtergere